Een Carrièrevrouw

Verhaal Info
Op weg naar de top.
  • March 2007 monthly contest
5.7k woorden
4.38
36.7k
00
Verhaal heeft geen tags
Deel dit Verhaal

Lettertypegrootte

Standaard Lettergrootte

Lettertypeafstand

Standaard Lettertypeafstand

Lettertype Gezicht

Standaard Lettertype

Thema Lezen

Standaardthema (Wit)
Je moet Inloggen of Aanmelden om uw aanpassingen in uw Literotica-profiel op te slaan.
PUBLIEKE BÈTA

Opmerking: u kunt de lettergrootte en het lettertype wijzigen en de donkere modus inschakelen door op het pictogramtabblad "A" in de Story Info Box te klikken.

Je kunt tijdelijk terugschakelen naar een Classic Literotica® ervaring tijdens onze lopende openbare bètatests. Overweeg om feedback te geven over problemen die u ervaart of om verbeteringen voor te stellen.

Klik hier
jodokus
jodokus
43 Volgers

In feite had Anna twee banen. Ten eerste was ze als jurist werkzaam bij een verzekeringskantoor; ten tweede zat ze in de politiek. Ze zat voor de ADVP in de gemeenteraad en was drie jaar geleden lijsttrekker geworden waardoor ze nu de fractievoorzitter was. Verder zat ze in een paar denktanks van dezelfde partij. Ze was nu 39 en stond voor een belangrijke beslissing. Haar politiek talent was opgevallen in Den Haag en ze was benaderd door de voorzitter van de partij om een gesprek te hebben voor een eventueel kamerlidmaatschap. Beau Wouters, de fractieleider van de landelijke ADVP zou ook aanwezig zijn. Als ze 'ja' zou zeggen en op een verkiesbare plaats zou komen moest ze haar andere baan opgeven.

Al dagen liep ze er over te dubben want er was natuurlijk meer. Reizen was geen probleem, het Binnenhof was een kilometer of twintig van haar woonplaats en het openbaar vervoer er naar toe was goed. De werkuren zouden ongeveer hetzelfde blijven want als jurist had ze een drukke baan, en dat samen met haar fractievoorzitterschap, ze was niet veel avonden thuis. Het salaris was wel een punt, kamerleden verdienen niet zoveel als ze in het bedrijfsleden krijgen en Anna zou er ietsje op achteruit gaan wat verder niet zo'n punt was; ze verdiende genoeg. Wat ze echter fascinerend vond was dat ze vanuit haar achtergrond waarschijnlijk in de zorgsector zou worden geplaatst. Dat kwam allemaal mooi uit want ze was het lang niet eens met het onlangs ingevoerde nieuwe zorgstelsel

Het belangrijkste punt was echter haar zoon Ferdinand, oftewel Ferdy; wat zou die ervan vinden? Ferdy was nu achttien en sinds een paar jaar haar persoonlijk adviseur. Zijn oordeel was belangrijk voor haar, hij was de enigste man in haar leven naar wie ze luisterde en van wie ze hield. Ferdy was het product van één van de weinige vergissingen in haar leven. Toen ze pas rechten ging studeren kreeg ze een verhouding met een hoogleraar en raakte vrij snel in verwachting. Heel dom natuurlijk maar op een avond was ze zo in de ban van die man dat ze zich onbeschermd liet neuken; ook slimme mensen trappen in die valkuilen.

Haar minnaar bleek gehuwd, wilde niet scheiden en met het kind wilde hij al helemaal niets te maken hebben. Hij drong aan op een abortus maar dat wilde Anna weer niet. Ze liet zich afkopen voor 500.000 gulden, maakte afspraken met haar ouders om te helpen met de opvang en opvoeding van haar zoon, niet geheel toevallig noemde ze haar zoon naar haar vader, en kon ze haar studie afmaken.

Van het geld kocht ze dicht bij haar ouders een mooi, ruim appartement en leidde haar eigen leven.

Het eerste wat ze deed was zich laten steriliseren, dan kon ze zich daar niet meer mee laten verrassen, daarna wierp ze zich op haar carrière en dat liep voorspoedig.

Tot zijn zestiende kreeg Ferdy zijn opvoeding afwisselend bij zijn opa en oma en bij zijn moeder. Door de weeks was hij meestal bij zijn grootouders en in het weekend bij zijn moeder. Het was een prima regeling tot hij zestien werd en meer bij zijn moeder wilde zijn. Sindsdien kwam hij ook elke avond bij haar en trok al vlug helemaal bij haar in.

Anna was trots op hem. Hij had een goed stel hersens en was de beste van zijn klas. Nu, op zijn achttiende wisten ze al dat hij rechten of geschiedenis zou gaan studeren, het was een echte bolleboos. Gelukkig was hij geen nerd, hij deed ook aan atletiek en was een echte sprinter; de 100 en 200 meter waren zijn specialiteit en hij trainde zoveel als hij kon.

Anna had nooit geen andere minnaar meer gehad, ze was afgeknapt op mannen maar had er ook geen tijd voor. Werk, politiek, haar zoon, dat was al meer dan een dagtaak.

Dat was voor veel mannen wel jammer want ze was een mooie meid. Ze was lang, bijna 1.80, had een mooi, slank lichaam, redelijke grote borsten, lange benen en een kont waar een strakke spijkerbroek nog prima omheen paste. Ze had ravenzwart, lichtgekruld haar, vroeger lang tot halverwege haar rug maar de laatste tijd op schouderlengte. Felle donkere ogen en een ietwat grote neus die eerder kenmerkend dan lelijk was. Volle lippen en een sterke kin; ja, Anna was best een stuk. Ze werd vaak gevraagd voor avondjes uit en etentjes maar ze had er geen tijd voor en geen zin in; werk, politiek en haar zoon waren belangrijker.

*

"Natuurlijk moet je het doen," zei Ferdy beslist. "In je hart ben je evenveel politicus als een jurist en daar kun je die twee dingen samenvoegen. Je bent ook sociaal bewogen, je wilt graag mensen helpen. Dit is geknipt voor jou. Ook voor later; als jij je voldoende profileert in de politiek kent iedereen je wel na een paar jaar en kun je zo verder het bedrijfsleven in."

Anna keek haar zoon dankbaar aan. Zoals altijd wist hij de juiste woorden te vinden en het goede advies te geven. Achttien jaar en toch al zo wijs!

Ze zaten aan de keukentafel en spontaan stond ze op om hem een kus op zijn voorhoofd te geven. Ze was dol op hem. Hij was groot en erg sterk maar dat kwam door de vele krachttraining die hij deed om een goede sprinter te worden. Zijn t shirtje verhulde nauwelijks zijn brede borstkas en de gespierde armen. Ze begon de laatste tijd zelfs een beetje verliefd op hem te worden, hij was één brok power.

Ferdy zat met hetzelfde probleem. Ook hij vond zijn moeder een lekkere meid en had weinig tijd, en weinig zin om uit te gaan. Hij keek altijd vol bewondering naar haar slanke lijf met die grote borsten en trok zich vaak af met haar in zijn hoofd.

Maar hij was zich er wel degelijk van bewust dat zijn moeder hem ook vaak bekeek, dat ze zijn atletisch lijf adoreerde en daarom kleedde hij zich vaak ik t shirts en sportbroekjes. Hij vond het opwindend als zijn moeder hem af en toe in zijn biceps kneep om te testen hoe hard zijn spierballen waren. Hij viel meer op haar dan op meisjes van zijn eigen leeftijd. Die van school vond hij vrijwel allemaal trutjes en die van de atletiekclub daar zat geen vlees aan.

Hij had al een paar keer geneukt maar dat was met een meisje van de hockeyclub. De derde keer liep uit op een grote sof. Na veel gezeur wilde ze hem eindelijk pijpen, op voorwaarde dat hij het niet in haar mond mocht spuiten. Toen het hoogtepunt daar was pakte hij haar oren vasten dwong haar te blijven zuigen. Hij spoot alles in haar mond en liet haar toen pas los. Het meisje veranderde opeens in een woedende furie. Ze spuugde zijn eigen zaad in zijn gezicht en vloog met haar nagels op hem af. Het was maar goed dat Ferdy aan hardlopen deed.

*

Beau Wouters was ook heel beslist. Ze hadden afgesproken voor een lunch in een klein restaurantje waar de voorzitster van het plaatsingscomité, Jetje Oudhuis, ook aanwezig was. Dat was vroeger een dolle mina die nu het liefst veel vrouwen in de kamer zag doorstromen.

Het duo keek waarderend naar Anna die zich zakelijk had aangekleed. Lichtblauwe blouse en een strakke zwarte broek met idem colbert. Het vrouwelijk accent was dat de bovenste twee knoopjes van de blouse open waren en de rode broche op haar linker revier.

Natuurlijk hadden ze Anna gescreend maar daar was niets verontrustend uitgekomen. Ja, ze was een ongehuwde moeder maar dat was tegenwoordig geen issue meer. Beau vond haar slim en vooral mooi, niet onbelangrijk bij de aanstaande verkiezingen; plus dat de woordvoerder die over het nieuwe zorgstelsel ging, er mee zou stoppen. Daar was nieuw talent nodig. De partijtop was onder de indruk van de verbale begaafdheid en parate kennis van zorgverzekeringswetten van Anna.

"We plaatsen je rond de vijftiende plek," zei Beau gedecideerd. "Mensen zoals jou hebben we hard nodig," en gluurde terloops naar de aanzet van haar borsten, hij was een vrouwenliefhebber.

"Daar ben ik het geheel mee eens," voegde Jetje daar aan toe en keek ook even. Zij hield van beide seksen.

*

"Hebbes!!" zei Anna tegen haar zoon toen ze thuis was. Ze gooide haar colbertje op de dichtstbijzijnde stoel, nam een sprong en plofte met haar volle gewicht in zijn armen zodat ze bijna omvielen. Ze kuste zijn hele gezicht en maakte toen samen met hem een rondedansje door de kamer. Eenmaal uitgedanst liep Ferdy naar de keuken en haalde een fles champagne uit de koelkast.

"Zo, we kunnen toosten op jou!" zei hij en begon aan de kurk te werken. Anna stomverbaasd door deze geste en straalde door deze attentie. Wat was haar zoon toch een kanjer.

"Wat ontzettend lief van je, dat had ik totaal niet verwacht!" Ze holde naar de kast om glazen te pakken en was net op tijd toen de kurk van de fles plopte. Het waren beiden geen drinkers maar nu ging de fles leeg. Vooral Anna begon een beetje de hoogte te krijgen.

"Ik moet wat eten, anders gaat het fout."

"Ook daar heb ik aangedacht."

Hij stapte weer naar de koelkast en haalde er in alufolie verpakte doosjes uit. Hij was naar de beste traiteur van de stad geweest en een exclusieve maaltijd besteld. Hij stopte het voorgerecht in de magnetron en kwam terug in de kamer om de tafel te dekken.

"Wat heb je toch allemaal gedaan?" vroeg zijn moeder met rode koontjes. Ferdy zei niets maar was reuze trots dat ze zo blij was. Ze werkte altijd hard, ze had het als alleenstaande moeder toch moeilijk en dan deze volgende stap. Af en toe een feestje kon best.

Hij haalde een, ook bij de traiteur, gekochte fles witte Elzaswijn uit de koeling en schonk in. Daarna verscheen zijn voorgerecht op tafel. Een mousse van eendenlever met daarover plakjes geschaafde truffel en een kreeftensausje.

"Mmmmm, heerlijk!!" zei Anna gemeend. Door haar beroep en de politiek at ze regelmatig buitenhuis, ze had onmiddellijk door dat dit klasse was. Voorzichtig nipte ze van de wijn en genoot; al vroeg ze zich wel opeens af waar hij het geld vandaan haalde. Dit was een duur gerechtje en de wijn was ook niet goedkoop maar daar wilde ze niet over beginnen. Ze hadden het over haar eventuele politieke toekomst, je wist het maar nooit in Den Haag.

Na een halfuurtje dook Ferdy de keuken weer in, ze hoorde weer het belletje van de magnetron en kwam hij terug met Ierse ossenhaas, begeleid met ganzenlever.

"Mijn god, wat lekker zeg," zei Anna, diep onder de indruk. Het vlees was botermals en de ganzenlever moddervet, zoals het hoort.

"Onze aderen slippen wel dicht. Eerst eendenlever, nu ganzenlever maar het is zo heerlijk allemaal."

"Ach, die ene keer," schokschouderde haar zoon en knipoogde naar haar.

Anna begon zich een beetje raar te voelen, ze vond haar zoon al een kanjer maar nu kwam er wat bij. Door deze verwennerij, en ook wat door de wijn, werd ze opeens nog meer verliefd op hem. Ze werd geil! Als hij haar zoon niet was zou ze meteen met hem haar bed zijn ingedoken.

Ze werd wat stiller om haar gevoelens wat te onderdrukken maar slaagde daar in het geheel niet in, vooral ook toen hij met het nagerecht kwam; poffertjes met vanilleroom en een ijskoude saus van bloedsinaasappel.

"Dit is echt te gek," zei ze toen ze het laatste hapje had genomen. "Maar nu wil ik één ding van je weten, waar heb je dit van betaald?" Hier werd Ferdy even wat verlegen.

"Sorry mam, ik heb jou creditkaart gebruikt. Ik wilde iets speciaals doen, iets anders dan een bloemetje en dit kwam in mijn hoofd op. Ik had er niet het geld voor, vandaar. Sorry."

Hij zat er opeens met terneergeslagen ogen en de diepste liefde van Anna kwam naar boven. Ze stond op, liep om de tafel heen en aaide haar zoon over zijn hoofd.

"Kijk me eens aan," zei ze zacht en aarzelend hief hij zijn hoofd op; de inkijk in haar blouse was groots. Ze drukte een volle kus op zijn lippen en hield die een tijd aan.

"Het was geweldig, je had het niet beter kunnen doen."

Ze bukte weer wat en herhaalde de zoen, nu met open mond. Haar tong likte zijn tanden tot hij die van elkaar deed en zijn eigen tong met de hare liet versmelten.

"Oh Mama," wist hij nog uit te brengen en rook nog de vage geur van haar parfum die onder haar bloesje vandaan kwam. Het was teveel voor hem. Hij pakte haar achterhoofd en drukte haar mond nog steviger op de zijne. De tongen dansten om en tegen elkaar en zijn ene hand ging naar haar linkerborst. Hij masseerde die stevig al zat er wel een blouse en bh tussen. Daarna zakte zijn hand langs haar zij naar haar linkerbil en begon die begerig te betasten. Als Anna al zou willen protesteren kreeg ze voorlopig de kans niet want hij bleef haar vurig tongzoenen.

Er was geen weg terug; alleen maar voorwaarts. Ferdy schoof de stoel achteruit en ging staan. Hij deed een arm achter haar rug en de ander onder haar knieholtes. Met speels gemak tilde hij zijn moeder op en liep zo naar de hal waar de slaapkamerdeuren op uitkwamen.

"De jouwe of de mijne?" vroeg hij nog maar Anna had haar hoofd tegen de zijkant van zijn nek geplet. Hij koos voor zijn eigen kamer omdat die geen buren had. Hij liet haar op zijn eenpersoonsbed vallen en trok zijn shirt over zijn hoofd. Anna hijgde van opwinding toen ze zijn gespierde bovenlichaam zag. Bewonderend keek ze naar zijn brede schouders, zijn sterke armen en dat smalle middel. Het was de tweede keer in haar leven dat ze alle controle verloor. Eerst met haar hoogleraar waar Ferdy uit geboren was en nu, negentien jaar later, was het dezelfde Ferdy die haar alle zinnen deed verliezen.

En wat was hij wild, en krachtig. Hij scheurde haar blouse letterlijk open en werd nog geiler toen hij de aanzet van haar zwoegende borsten zag. Hij ripte de blouse en bh van haar bovenlijf en keek bijna kwijlend naar de tieten van zijn moeder. Ze waren groot, ze hingen maar een beetje en haar harde tepels waren heel donker.

Maar ook Anna was gek van geiligheid. Haar handen dwaalden over zijn ribbenkast en zijn maag, even later over de tent in zijn broek. Ze kreeg het er warm van; zijn pik was staalhard en stak ver naar voren

Ferdy kon niet meer wachten. Razendsnel deed hij zijn lange sportbroek uit, gevolgd door zijn slip. Zijn harde lange pik had opeens de vrijheid en zwiepte opgewonden op en neer.

'Tjeeezuss Mina, wat een knoert,' dacht Anna, 'hoe krijg ik dat in mijn vagina?' Ze was even van haar stuk waardoor Ferdy de ruimte kreeg om haar broek los te peuteren terwijl zij vergelijkingen maakte met haar twee dildo's, die waren wel net zolang als zijn penis maar niet zo dik. Ze werkte willig mee toen hij ook haar broek en slip over haar enkels deed en liet zich verwachtingsvol bekijken.

Smachtend keek hij naar haar slanke dijen en de flinke bos gitzwart schaamhaar.

Anna hoopte ergens op plezier en voorspel, graag had ze zijn lange dikke, lul en de harige zak even goed willen bevoelen maar dat moest dan later maar want Ferdy was door de dolle heen. Hij besprong haar als een vurige hengst en voordat ze haar benen wijd uit elkaar had zat zijn eikel al tegen haar gekrulde schaamlippen te duwen.

"Oh schat, wacht even," kreunde ze toen zijn eikel haar kut enterde. Vlug trok ze haar knieën op en spreidde haar dijen zo wijd als ze kon zodat Ferdy dieper kon komen. Hij stootte zich een weg door haar kut en zat er al gauw voor driekwart in. Grommend van wellust begon hij haar nu echt te neuken en omdat ze steeds natter begon te worden wist hij zijn pik tot zijn schaamhaar in haar te krijgen.

Hij had een uitstekende conditie en was zo sterk als een beer. Hij neukte haar als een stoomlocomotief en Anna probeerde zolang mogelijk in zijn tempo mee te gaan. Na een minuut of vijf gaf ze het op en nam meer een passieve houding aan. Ze liet hem als een storm over haar heen gaan en concentreerde zich meer op het heerlijk gevoel in haar nauwe spleet. Ze deed haar hand tussen hun beide lichamen en kon zo met de wijsvinger bij haar clitoris komen.

Jaaaa, dat was het! Ze begon dat kleine puntje heftig te masseren en voelde de eerste genotscheuten opkomen. Maar ook Ferdy was bijna zo ver en schakelde naar de hoogste versnelling, het leek wel of hij naar een persoonlijk record op de 100 meter snelde.

"YESSS!!!!!!!!!!!!!!!!" schreeuwde hij opeens en schokte zijn zaad in de kut van zijn moeder. Die voelde het sperma tegen haar baarmoeder aanklotsen en kneep nu met duim en wijsvinger in haar kittelaartje.

"JAAAAAAAAAAAAHHHHH," schreeuwde zij op haar beurt terwijl een golf van intens genot haar overspoelde.

*

"En nu?" vroeg ze toen ze weer wat bij haar positieven was. Het was een open vraag want ze had geen schuldgevoelens en was ook niet van plan ergens een schuldvraag neer te leggen; ze kon soms erg rationeel zijn. Dat ze naar bed waren geweest was voor haar een logische ontwikkeling in hun relatie; ze waren van elkaar en hadden elkaar nodig, zo zag zij het. En als daar een seksuele relatie bij hoorde was dat mooi meegenomen. Als er maar geen kinderen van kwamen, dat zou ze ongezond vinden maar dat kon gelukkig niet meer. Maar misschien kreeg hij later wel een vaderwens.

Ferdy kuste haar teder op haar mond en duwde op een speelse manier zijn tong tussen haar half geopende tanden.

"Het was zo lekker," zei hij even later. "Sinds ik echt bij je woon wil ik al met jou naar bed. Jij bent de enigste vrouw in mijn leven. Je bent mijn moeder maar het voelt of we maatjes zijn. Soulmates."

"Zoiets voel ik ook," zei Anna, "Een goed huwelijk zonder seks. Sinds jij bij me bent wil ik alles met jou samen doen. Ik geloof dat ik niet zonder jou kan."

"Mama, Anna, we zien wel hoe het loopt en waar het eindigt, of niet. Het is goed zo. We gaan ons eigen weg en blijven toch samen."

Anna glimlachte tevreden, ze hielden immens van elkaar.

"Wil jij kinderen?" vroeg ze nog maar hij schudde het hoofd.

"Dat is nog niet in me opgekomen; misschien later, misschien niet. Nogmaals; we zien wel."

Anna was opgelucht; haar carrière kwam niet in gevaar en op deze manier had ze meer dan al die andere carrièredames. Ze had een goede baan, een kind, liefde en nu ook seks; ze had alles!

Ferdy zag het geluk op haar gezicht en had plotseling wel alle tijd voor haar. Hij kuste haar weer en bracht toen zijn mond en handen naar haar tieten. Hij kuste ze en likte ze helemaal nat waardoor hij ze met zijn handen lekker kon masseren. Hij draaide zijn vingers naar haar harde geile tepels en kneep er met duim en wijsvinger stevig in.

Anna rilde van zijn aanrakingen en besloot op dat moment dat ze haar hele lijf en leden tot zijn beschikking zou stellen. Hij mocht alles van haar; wat zijn seksuele wensen ook zouden zijn.

Hij kon niet van haar borsten afblijven en zoog aan haar tepels of er nog melk inzat. Daarna ging hij op zijn rug liggen maar trok haar zo ver over zich heen dat haar spenen boven zijn mond bungelden. Ze pakte haar linkerborst en bood hem haar zoon aan die de vleesbol eerbiedig aflebberde. Maar nu was het ook haar beurt. Haar arm zakte omlaag en zocht zijn penis. Die was gelukkig niet ver weg; die stond alweer als een vlaggenmast overeind en vol ontzag nam ze hem in haar knuist. Hij voelde zo heerlijk aan; kneiterhard vlees met een zacht velletje er omheen. Ze voelde zich weer erg heet worden toen ze het velletje heen en weer schoof en bood hem ondertussen haar andere borst aan.

Even later wilde ze zijn lijf eens goed bewonderen, ze keek al een paar jaar van een afstandje tegen die spierbundels aan en had nu de kans.

"Je bent zo mooi," fluisterde ze en wreef over zijn schouders. Ze gleed af naar zijn biceps en toen via de zijkant van zijn torso naar de brede borst. Zijn borsthaartjes waren lichtjes bezweet en de bruine tepeltjes waren harde puntjes. Ze begon zijn borst te kussen en likte aan de puntjes; ze had grote behoefte om hem eens goed te verwennen, haar grote liefde stond altijd met raad en daad voor haar klaar; dat moest eens goed worden beloond.

Ze kuste zich via zijn harde buik naar beneden en kwam toen al gauw bij zijn pik uit die ze nog steeds lichtjes masturbeerde. Tjonge, wat een joekel was dat. Zeker een centimeter of twintig lang en vier centimeter dik. Ze schoof het velletje van zijn eikel af en keek begerig naar de mooie helm op zijn penis. Het was lichtpaars met een knipogend pisgaatje. Vlak daaronder zag ze een strengetje vel dat uitmondde in een knopje, net onder de eikel. De eikel glinsterde van het blanke voorzaad dat door haar vingers naar boven kwam.

jodokus
jodokus
43 Volgers
12