Curul de Ciocolata

Informații despre Poveste
Deflorare anala.
  • December 2009 monthly contest
2.2k cuvinte
3.8
98.8k
0
Împărtășește această Poveste

Marimea Fontului

Dimensiune Implicită a Fontului

Spațierea Fonturilor

Spațiere Implicită a Fonturilor

Font Face

Față Implicită a Fontului

Tema Lecturii

Tema Implicită (Alb)
Trebuie să Intră în Cont sau Fă-ți Cont pentru a vă salva personalizarea în profilul Literotica.
BETA PUBLICĂ

Notă: puteți modifica dimensiunea fontului, fața fontului și puteți activa modul întunecat făcând clic pe fila pictogramă „A” din caseta cu informații despre poveste.

Puteți reveni temporar la o experiență Classic Literotica® în timpul testării noastre Beta publice în curs. Vă rugăm să lăsați feedback cu privire la problemele pe care le întâmpinați sau să sugerați îmbunătățiri.

Click aici
Incurcata
Incurcata
1 Urmăritori

Printre panglicile de aluminiu ale jaluzelei soarele incepea sa isi trimita caldura in camera de hotel. Am umblat ceva pana am gasit aseara acesta camera ieftina, dar interiorul era placut si ma simteam bine, tolanita sub plapuma sifonata, aerul din camera era gros de fum de tigara si sticla aproape goala de lichior greu de ciocolata imi zambea de pe masa televizorului.

La fel zambeam si eu stiind ca i-am tras plasa aseara iubitului meu. Ne intalnim pentru a treia oara si niciuna dintre fanteziile lui, si are multe in cap, nu a prins realitate. Problema este ca nu as vrea sa fiu inca odata parasita dupa ce scoate tot ce am mai bun din mine. Am mai patit asta atunci cand am acceptat sperma in gurita prima oara, cand mi-am adus cea mai buna prietena pentru sex in trei sau cand l-am lasat sa ma linga in pizda pe ciclu. Cu alti fosti prieteni, desigur.

Acum suptul puli a devenit ceva obisnuit pentru mine, chiar necesar. Cand trece o saptamana fara sa sug incept sa am halucinatii cand ma bag la somn. Mi se plimba prin spatele pleaopelor inchise toate pulele pe care le-am sarutat in viata. Pule mici, pule groase, toate defileaza iar eu intind gurita spre ele si le dau un pupic din varful buzelor.

Acum sunt la zi cu suptul. Ma simt bine desi cerul gurii mele este in refacere dupa izbiturile de cap de pula luate azi noapte. Are Valentin un cap gros de pula care cam face deranj daca nu deschid gurita bine. Va-ti dat seama desigur ca am gurita mica si in general sunt mica de statura si stramta peste poate. Bine, daca ma mangaie prelung si insistent nu sunt probleme, ma fute fara grija, dar in gaura curului cu dificultate intra chiar si degetul lui mic.

Si asta este cea mai persistenta fantezie a lui Valentin, sa ma futa in cur. Zice ca nu a mai facuto cu nici o fata si eu il cred, mai ales ca si eu sunt virgina in anus. Futaiul cu degetul nu se pune. Problema asta ma cam framanta caci ma simt ca in rai cand am un deget in cur, toate probleme dispar si ma relaxez total. Cum o fi sa ai o pula in cur? O fi mai bine decat cu degetul, o fi mai rau?

Intr-o zi trebuie sa aflu dar pana atunci mai este mult. As incerca chiar cu Valentin dar sunt doua probleme cu el. Are pula scurta si groasa cat un tub se spay si mi-e frica sa nu-mi rupa curul si apoi este cam devreme. Daca isi termina fanteziile cu mine s-ar putea sa ma lase. Si totusi trebuie sa aflu, am 33 de ani si ma simt ca o proasta uneori caci toate prietenele mele s-au futut in cur numai eu nu.

As vrea sa am si eu ce povesti la suete asa cum fac ele si sa nu ma mai simt in plus cand vine vorba despre sex anal. Unele povestesc despre placere altele despre usturime sau durere numai iau cand imi vine randul n-am nimic de spus. L-am lasat pe Valentin sa mi-o propteasca de cateva ori in cur dar de fiecare data m-am pus pe tipat si pe miscat din poponet tocmai ca sa nu reuseasca.

Asa am facut si aseara cand voia sa-mi dea muie cu lichior. Dupa o ora de supt si de izbituri cu capul pulii printre dinti m-a uns cu ciocolata din lichior pe la gurita, mia facut mustati ciocolatii, ma uns pe barbita apoi ma pus sa iau lichior in gura si sa stau cu limba scoasa. Ca sa ejaculeze el pedeasupra, hmm... dar nu ia mers. Cand am simtit ca este la capatul masturbari am intors capul si toata sperma mia intrat in ureche. A mai ramas ceva pe gaura pulii si am supto dar nu era ce voia el. El vroia sami incarce limba, sa mi-o orneze ca un tort cu frisca. Ramane pe alta data. As incerca acum dar nu cred ca mai are destula frisca.

Adevarul e ca as trage un gat de lichior din sfertul de sticla ramas de aseara. L-as amesteca jumate jumate cu sperma ca sunt curioasa ce gust are combinatia, dar mie cam rushine sa ii spun. Oare cum o fi ciocolata dulce plus sperma prospata cu mirosul ei de primavara? Cam prea curioasa sunt si o so patesc intr-o zi. Ori o sa borasc ori o sa-mi rupa curul... Ceva se va intampla.

Mi-ar place sa lenevesc azi dezbracata in pat, sa simt puletele lipit de fese ca acum, sa ma tina strans de sani si sa-mi sopteasca porcarii mici la ureche. Deja vad ca isi plimba mana pe curul meu. Dimineata e in forma si acum simt cum i se arcuiste pula impungandu-ma in pizda, apoi printre buci in gaura curului. Periculoasa orientarea, asa ca o iau in manuta si o dirijez inapoi spre pizda.

"Buna dimineata Papusico, pot so proptesc putin in anus?" Cand il aud spunadu-mi papusica nu mai pot sa ii refuz nimic asa ca ii spun: "Da, dar adu te rog sticla de lichior", ca sa ii cer si eu ceva la schimb. Curul incepe sa mi se relaxeze caci presimt in gandul mea ca vrea sa ma in la futut cur cu degetul, ceea ce ar fi bine primit la ora asta.

"Buna idee." zice Valentin si se ridica cu tot cu plapuma dupa sticla. Dar in loc sa mi-o dea mie vad ca a inteles altceva. Aud cum desurubeaza dopul, cobaltaie sticla ca sa isi moaie degetul in lichior si ma unge apasat la gaura curului. Sunt surprinsa dar e prea tarziu, deja sunt uda la cur iar aerul racoros din camera pe pielea arsa de alcool imi trimite curul in spasme.

"Ce faci? O sa murdarim cearceaful" incerc un mic protest, oarecum tardiv devreme ce m-am intors instinctiv cu fundul in sus inainte chiar de a-mi da seama de ce fac asta. Valentin imi desface picioarele si se apleaca sa ma linga pe fese. Boarea de aer provocata de miscarile lui imi trimite fiori reci de placere ce pleaca din anus pe sira spinarii in sus. Manutele mele strang cearceful tot mai strans iar fesele mele absorb supuse fiecare sarut al buzelor sale.

Gaurica curului meu oscileaza incontrolabil si nehotarata in ritmul frisoanelor care imi curg la sira spinarii. Nici nu imi dau seama daca frisoanele imi desfereca ritmic gaura curului sau gaura curului pompeaza frisoane. Inchid ochii strans, apoi ii deschid speriata caci imi apare imaginea unui cap gros si rosu de pula care navaleste spre mine iesind din teaca sa. Apoi inchid ochii din nou si incerc sa il prin in gurita, sa il tin strans, sa nu ma mai ameninte, caci cam am o banuiala cam ce parte a trupului meu vrea sa imi ia. Valentin ma tine insa bine de talie si cred ca acest cap obraznic de pula ma va necaji putin pana il voi pune la punct.

Asa sunt eu obisnuita sa ma port cu pulele care imi inunda imaginatia. Le prind frumusel in gurita si le sug pana se cumintesc. Prinsa pana peste cap in conflictul meu imaginar, imi desfac instinctiv fesele cu palmele si ma trezesc ca spun: "Vali, linge-ma in cur, te rog". Nu stiu de ce am spus asta dar pana sa apuc sa ma razgandesc limba iubitului meu dadea deja rotocoale pe inelusul de la intrarea in cur.

Nu stiu unde invatase sa linga curuleturi dar Valentin o facea magnific. In timp ce eu imi tineam curul larg desfacut el si-a lipit buzele de gaurica incercand sa suga lichiorul ce patrunsese acolo. Cred ca are gust foarte bun curul meu ca prea imi sugea bumbul curului cu pofta. Ii simteam limba moale si calda jucanduse cu gaura curului, coborand si urcand, sarutand si sugand anusul, facand din mine cea mai fericita fiinta in acele momente. Buzele lui umede faceau putina ambianta asemanatore cu zgomotul facut de buzele mele cand ii sugeam pula cu gurita.

Din cauza emotiei miau alunecat fesele din maini si Valentin a preluat controlul lor departandule la maxim. Nu pot sa imi dau seama cat a durat linsul in cur si nici cum am ajuns la muchia patului dar stiu ca am auzit ca prin vis "Papusica mica, vrei sa te ung cu crema sau cu sapunel?" dupa care mi-a prins din nou muschiuletul virgin dintre fese intre buze si a continuat sa il suga cu si mai mare placere, rasufland sacadat. Palmele sale ma tineau ferm de cur si ma asezau incet pe pozitie.

Cu curul in al noua-lea cer o parte din mine incerca sa se opuna desi fesele mele dulci si gaurica curului meu mai fusesera lubrificate. As fi vrut si sa continue fericirea care ma cuprindea, sa ii daruiesc o parte din fericirea curului meu lui Valentin, sa-i imbratisez pula groasa cu peretii curului si sai strang pula in cur cu putere. S-o simt acolo prima oara si ramana mereu infipta in cur, sa fie doar a mea. Nu stiam ce sa fac, ce decizie sa iau, daca sa ma las deflorata in cur sau nu?

Anusul ma manca tot mai tare iar bumbul cucurului intra si iesea tot mai adanc dintre buzele lui Valentin lasandu-mi gaura curului fara aer. Imi doream, imi doream, imi doream sa fiu a lui toata, sa-i cuprind pula, sa-i simt ritmul coaielor batand toba pe pizda cand ma fute in gaurica mica. Sa ma loveasca ritmic in borta curului asha cum ma lovea aseara cand imi dadea muie cu capul pulii in cerul gurii. Sa-i cuprind gatul pulii cu muschiuletul de la intrarea curului, sa il strang bine si sa ii mulg sperma dulce pe peretii curului in jos.

Cu fortele sleite, respirand tot mai sacadat, capul ma ametea in ritm cu camera care se invartea in jurul meu de placere, cu fata in jos aveam piciorul stang intins pe pat iar pe celalalt picior aflat la marginea patului, mai mult in aer, simteam atingerea coaielor lui Valentin. Am inchis ochii si imediat capul rosu de pula belita a inceput sa vina in mintea mea spre mine. Am zgacnit instinctiv sa-l apuc in gurita cu gandul sa-l sug, sa-l cumintesc dar am ratat din nou.

Mai bine stateam cuminte caci in acel moment bulanul piciorului drept mi-a alunecat de pe cearceaf, genunchiul meu a atins covorul, bumbul curului meu sa deschis larg pe marginea patului si am simtit cum imi intra aerul rece in gaura curului deschis. Sleita de placerea pompata in cur cu limba pana atunci, fericita ca am rezistat pana aici, multumita de atentia primita m-am relaxat, am lasat funduletul moale, am deschis cu manutele gaurica curului cat am putut de mult si m-am auzit susurand: "Unge-ma te rog, Valentin". Decizia mea fusese luata.

Cred ca am atipit pret de cateva secunde, atat de mult m-a extenuat aceasta decizie de a mi-o trage in fundulet, pana cand un deget unsuros mia patruns delicat in anus, sterganduse de peretii curului meu, l-am stans putin la iesire ca sa ramana toata crema inauntru, apoi doua degete si-au croit drum putin mai dificit, opintinduse, unganduma, apoi trei degete au incercat dar nu au putut ajunge prea departe. V-am prevenit, am curul scump si stramt. "Unge si capul pulii ca sa nu ma doara" l-am rugat pe Valentin.

Nu m-am durut din cale afara, dupa ce a intrat cu greu capul pulii restul a fost placut. Imi place sa-i cuprind corpul pulii si sa il strang, sa il simt peste tot in cur si sa il aud cu mormaie de placere. Mi-a spus ca am peretii curului de matase si ca stransoarea este uniforma si ferma pe toata adancimea curului ceea ce in pizda nu se poate. Spre finalul futaiului am inceput sa prind ritmul miscarii, sa strang din cur cand intra si sa slabesc stransoarea cand iese.

Si acum cand merg pe strada strang uneori ritmic din buci, ca si cum m-as fute in cur. Ma face sa zambesc miscarea asta. Dupa doua ore de futai in cur cu pauze de tigara Valentin si-a dat drumul in curul meu, moment unic in care simti toata fierbinteala coaielor sale inundandu-mi corpul, in care simti ca daruiesti placere si esti cea mai apreciata femeie. Mi-a placut sa-i primesc sperma in cur, am incercat chiar so sug cu curul strangandu-i pula ritmic, iar mai departe astept si primul meu orgasm anal

Sperma a insistat s-o fac intr-un pahar asa ca ma pus cu curul pe dunga patului si m-am scremut putin si a iesit toata. I-am zis ca eu nu o beau si a zis ca e pentru camerista, asa ca am puso pe televizor la vedere si am lasato acolo cand am plecat. Nu stiu ce sa mai intamplat cu ea. La cur nu ma lasat sa ma spal, a spus ca trebuie sa ma simt fututa in cur cat stau cu el si chiar asha ma simteam.

Am stat asa nespalata la cur toata ziua iar Valentin a fost cel mai afectuos barbat din cati am cunoscut. Daca stiam ma futeam cu toti in cur pana imi tiuiau urechile. Iar inainte somnul de dupa amiaza mia spus: "Pana la urma am avut dreptate, s-a murdarit cearceaful".

Incurcata
Incurcata
1 Urmăritori
Te rugăm dă o notă poveste
Autorului i-ar plăcea feedback-ul tau.
  • COMENTARII
Anonymous
Our Comments Policy is available in the Lit FAQ
6 Comentarii
AnonymousAnonimpeste 1 an în urmă

Domne , fututul in cur nu e chiar asa simplu cum pare in aceasta povestioara . Mai intai de toate cel care este penetrat Trebuie neaparat sa si faca o clisma altfel va murdariti de ciocolata .

AnonymousAnonimpeste 3 ani în urmă
cur ciocolata

super povestire,citind mi s-a scult o pula enorma,imi imaginam cum imi bag pula intr-un cur de femeie,din pacate doar imaginatie,oricit am incerat n-am reusit sa gases una care sa se futa-n cur,ma ajuta cineva?

AnonymousAnonimcirca 10 ani în urmă
futa-i in cur este ca si in pizda

este foarte misto sa futi femeia in cur

AnonymousAnonimpeste 10 ani în urmă

misto scris, cu pasiune. Sa futi in cur este foarte placut, eu am futut si femei si barbati in cur si m-am si lasat futut. Este o placere totala dar numai daca este facuta cum trebuie.

AnonymousAnonimpeste 11 ani în urmă
omfg

marj dute drq cu panarama asta de topic, le iei dupa fantezii erotice in pula mea , si te dai mare ca esti bun, fmm de labagiu ti-ai facut laba de 2 ori pana ai terminat de citit "fututul in cur" fmm de ratat

Afișați mai Multe
Împărtășește această Poveste

ETICHETE de poveste

SIMILARE Povești

Erotic Afterglow Outdoor steamy night by fire pit.
Find the Cheerleader, Save the World Holly's older brother Hayden becomes released.
Surprised by the Delivery Man Caught crossdressed by delivery driver.
Secret Santa You are the Secret Santa gift to my colleague this year.
Nostrovia! Mother and daughter ravaged all night by home invaders.
Mai multe Povești