Πώς η αεροσυνοδός έγινε η τουαλέτα

Story Info
Πώς η αεροσυνοδός έγινε η προσωπική μου τουαλέτα
1k words
3.56
8.1k
00
Share this Story

Font Size

Default Font Size

Font Spacing

Default Font Spacing

Font Face

Default Font Face

Reading Theme

Default Theme (White)
You need to Log In or Sign Up to have your customization saved in your Literotica profile.
PUBLIC BETA

Note: You can change font size, font face, and turn on dark mode by clicking the "A" icon tab in the Story Info Box.

You can temporarily switch back to a Classic Literotica® experience during our ongoing public Beta testing. Please consider leaving feedback on issues you experience or suggest improvements.

Click here

Στα πλαίσια της δουλειάς μου μερικές φορές πρέπει να ταξιδεύω εκτός χώρας για να φροντίζω κάποιους πελάτες, και αυτός είναι και ο λόγος που βρέθηκα να πετάω κάποτε σε αυτή την πτήση. Δεν είναι σημαντικό να αναφερθεί γιατί και πού ακριβώς, αλλά ήταν μια πάρα πολύ κουραστική πτήση. Ευτυχώς ταξίδευα με μία από αυτές τις αεροπορικές εταιρείες (δεν θα πω ποια) που παρέχει δωρεάν ποτά καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης. Δεν πίνω αλκοόλ, έτσι κατέληξα να πίνω μόνο χυμούς. Και επειδή όλα είναι δωρεάν, δεν είμαι η μόνη που ζητούσε συνεχώς επαναγέμισμα. Καθόμουν δίπλα σε έναν Γερμανό η οποίος έπινε απίστευτες ποσότητες βότκας και γινόταν όλο και πιο ομιλητικός - και ακατανόητος -- καθώς περνούσε η ώρα.

Τέλος πάντων, ό, τι καταναλώνεται και μπαίνει μέσα, πρέπει να βγαίνει. Δυστυχώς, δεν ήμουν η μόνη που αισθανόταν αυτή την παρόρμηση: Είχε ήδη σχηματιστεί μια μεγάλη ουρά μπροστά από το μπάνιο. "Εντάξει," σκέφτομαι, «πρέπει να υπάρχουν περισσότερα από ένα μπάνια σε αυτό το αεροπλάνο." Έτσι διέσχισα τους διαδρόμους μέσα από κάποια άλλα διαμερίσματα του αεροσκάφους όπου κι εκεί τα πράγματα δεν φαινόταν να είναι καθόλου καλύτερα.

Τελικά πηγαίνω στο τμήμα της διακεκριμένης θέσης. Θα το καταλάβετε αμέσως μόλις μπείτε σε ένα τέτοιο τμήμα: Διαφορετικό χαλί, διαφορετικές θέσεις, ευρύτεροι διάδρομοι και κάπως πιο αθόρυβο μέρος. Πρέπει να έδειχνα λίγο χαμένη, καθώς μια αεροσυνοδός με ρώτησε αμέσως: «Μπορώ να σας βοηθήσω;» Εξηγώ ότι τα μπάνια στα άλλα τμήματα είναι όλα κατειλημμένα και πως απλά έψαχνα για κάποιον ελεύθερο μπάνιο.

Για κάποιο λόγο δεν μπορεί να με αφήσει να χρησιμοποιήσω το μπάνιο της διακεκριμένης θέσης, πράγμα για το οποίο φαίνεται να νοιώθει και η ίδια κάπως ενοχλημένη. Έτσι λοιπόν θέλοντας να με βοηθήσει ούτως ή άλλως με παίρνει στο πλάι. «Έλα μαζί μου.» Την ακολουθώ. Είναι λίγο μικροκαμωμένη και φοράει ελάχιστο μακιγιάζ, όπως φαίνεται να κάνουν και η πλειονότητα των Γερμανίδων, αλλά είναι χαριτωμένη. Το σκούρο φόρεμα φαίνεται ωραίο επάνω της και τα μαλλιά της είναι αξιοπρεπώς κομμένα και πλεγμένα. Και έχει κι αυτή την αύρα της υποταγής που συχνά έχουν οι άνθρωποι που εργάζονται στον τομέας παροχής βοήθειας, σε θέσεις εργασίας που είναι προσανατολισμένες στην παροχή υπηρεσιών (νοσηλευτές, αεροσυνοδοί, οικιακοί βοηθοί, κ.λπ.).

Εκείνη με οδηγεί προς την πλευρά, όπου βρίσκεται μια κλειστή πόρτα με την ετικέτα «προσωπικό», ξετρυπώνει ένα κλειδί από την τσέπη της, και ξεκλειδώνει. Χαμογελάει σαν από ανασφάλεια και βάζει το δάχτυλο μπροστά στα χείλη της, υποδεικνύοντάς μου ότι πρέπει να σιωπήσω σχετικά με αυτό το συμβάν, και στη συνέχεια ανοίγει ελαφρώς την πόρτα. Ανταποδίδω το χαμόγελο και αργά αργά ακουμπάω πάνω της για να περάσω, ενώ το χέρι μου τρίβεται στο στήθος της σαν από ατύχημα. Με κοιτάζει έκπληκτη, την κοιτάζω κ εγώ απτόητη. Το χέρι μου μένει να ακουμπάει αρκετή ώρα στα βυζιά της. Εκείνη το παρατηρεί Παραμένω σοβαρή και η υποτακτική πλευρά της βγαίνει στην επιφάνεια.

Με ακολουθεί στο στενό μπάνιο για τους συνοδούς και τραβά την πόρτα πίσω της, κοντά της. Την αρπάζω και την φιλάω κατευθείαν στο μικρό στόμα της. Αρχίζει να ταρακουνιέται λίγο, σαν από φόβο ή ενθουσιασμό, δεν ξέρω. Όταν άφησα, κλείνει την πόρτα πίσω της, ενώ εγώ απαλά περνάω τα δάχτυλά μου μέσα από τα μαλλιά της και της ψιθυρίζω στο αυτί: «Θέλω να κατουρήσω."

«Ναι,» απαντάει και με κοιτάζει αφοσιωμένη και κάπως ανίδεη. «Κάτω», της λέω. Εκείνη γλιστράει αργά προς τα κάτω στο κορμί μου και γονατίζει στο πάτωμα, καθώς εγώ τραβάω τη φούστα μου προς τα επάνω. Τραβάω το εσώρουχό μου στο πλάι και της χώνω το κεφάλι στο μουνί μου. Εκείνη διστάζει, αλλά στη συνέχεια αρχίζει να γλείφει και να ρουφάει όλα μου τα μουνόχειλα γύρω γύρω. Κάθομαι στο κάθισμα της τουαλέτας και ανοίγω περισσότερο τα πόδια μου, ενώ η άκρη της γλώσσας της περιφέρεται γύρω από την κλειτορίδα μου.

Τελικά, δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο. Κοιτάζω κάτω προς το μέρος της, το κόκκινο χρώμα των μαλλιών της ανάμεσα στα πόδια μου, η ωραία στολή της αεροπορικής εταιρείας ακόμη τακτοποιημένη, ενώ η εκείνη γλείφει το μουνί μου, και τότε χύνω επάνω της. Ένας ζεστός πίδακας βγαίνει με ορμή από την τρύπα μου και τραντάζεται πίσω έκπληκτη ενώ προσπαθεί να ανασάνει. Tα ούρα μου μουσκεύουν τη λευκή μπλούζα της και στην αρχή φαίνεται σαν να είναι έτοιμη να μετακινηθεί ώστε να τα αποφύγει, αλλά στη συνέχεια ενδίδοντας σε αυτά μένει στη θέση της και ανοίγει το στόμα της και αφήνει τα χύσια μου να τρέξουν μέσα.

Χρειάζεται λίγος χρόνος μέχρι να είμαι ολοκληρώσω, και τα έβγαλα όλα επάνω σε όλο της το πρόσωπό, στα μαλλιά της, στη ζακέτα της, το είδα να τρέχει και να στάζει κάτω στο πάτωμα κυλώντας από το σώμα της. Εκείνη καταπίνει λίγα, αλλά όχι αρκετά για να μείνει στεγνή. Όταν η πίεση υποχωρεί οδηγώ το χέρι της στον σφιγκτήρα του κώλου μου, που έχει γίνει μούσκεμα από τα χύσια μου ήδη. Εκείνη βάζει προσεκτικά ένα δάχτυλο και αρχίζει να με γαμάει. Πιάνω το χέρι της και να την κάνω να με γαμήσει πιο γρήγορα και έντονα, μέχρι που καταλαβαίνει ότι το χρειάζομαι σκληρά και δυνατά. Έτσι, μου βάζει δύο δάχτυλα, στη συνέχεια, τρία, διευρύνει τον πρωκτό μου και με πηδάει σκληρά. Εγώ αναστατώνομαι και βογκάω ανεξέλεγκτα. Δεν έχω ιδέα αν κάποιος μας άκουσε, και δεν με νοιάζει κιόλας. Ο κώλος και το μουνί μου που δέχονται τις υπηρεσίες της εν λόγω αεροσυνοδού πόρνης, ανεξαρτήτως κόστους.

Λίγο αργότερα έχω φτάσει σε οργασμό ήδη, ολόκληρο το σώμα μου τρέμει και αισθάνομαι το κάτω μέρος του σώματος μου να είναι τεταμένο. Ο σφιγκτήρας μου σφίγγει τα δάχτυλά της πολύ δυνατά και παίζω με την κλειτορίδα μου μέχρι να τελειώσω. Τότε ξαπλώνω πίσω και πάλι. Αισθάνομαι τα δάχτυλά της να γλιστράνε έξω από τον πρωκτό μου και να κοιτάω προς τα κάτω. Εκείνη μου χαμογελάει ευτυχώς και γλείφει τα υγρά μου από την το τρίχωμα του μουνιού μου. Της χαϊδεύω τα μαλλιά και την φιλάω.

Πριν επιστρέψω πίσω στο κάθισμά μου, μου δίνει μια κάρτα με το τηλέφωνο και το e-mail της. Στο υπόλοιπο της πτήσης αναρωτιόμουν αν είχε κάποια άλλα στεγνά ρούχα για να αλλάξει ή αν έπρεπε να συνεχίσει να εργάζεται βρεγμένη με τους χυμούς μου.

Please rate this story
The author would appreciate your feedback.
  • COMMENTS
Anonymous
Our Comments Policy is available in the Lit FAQ
Post as:
Anonymous